Byggföretag Vallentuna

Södra Roslagens Byggnation AB är ett tryggt val för dig som söker ett byggföretag i Vallentuna. Här finns över 10 års erfarenhet av branschen, vilket gör att vi kan erbjuda kvalitativ hjälp med diverse byggtjänster. Vi har dessutom ett nära samarbete med andra yrkesgrupper som gör det möjligt för oss att erbjuda heltäckande hjälp även vid mer komplexa uppdrag. Läs mer här.

Med oss kan du förverkliga dina byggdrömmar, kontakta oss om du befinner dig i Täby med omnejd!

Byggföretag Vallentuna

Vilka vi är

Vårt motto är noggrannhet, punktlighet och ett bra resultat. Detta präglar dagligen vårt arbete. Vi är ett företag som alltid sätter kunden i fokus, för oss är det viktigt att respektive kund blir helt nöjd. Därför arbetar vi flexibelt och anpassar arbetet efter dina önskemål och behov.
Byggföretag Vallentuna

Vad vi gör

Hos oss finns ett brett utbud av kvalitetstjänster inom bygg och snickeri. Vi arbetar både invändigt och utvändigt med allt från golv till tak. Här finns tjänster för hemmets alla rum. Som kund kan du vara trygg med att du kommer få hjälpen du är i behov av, vi sätter dina behov i fokus.
Byggföretag Vallentuna

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Vi renoverar ditt hem till perfektion. Vår expertis sträcker sig över alla rum i hemmet, från kök till badrum och sovrum. Vi är dedikerade till att skapa ditt drömhem med kvalitet och omsorg om detaljerna.

Tillbyggnad

Ombyggnad

Låt oss hjälpa dig med din ombyggnation. Vi bygger om ditt hem utifrån dina önskemål. Vi kan ändra planlösningen genom att bygga och riva väggar. Här finns kunskapen och verktygen för att förvandla ditt hem till det du alltid har drömt om.

Fönster- och dörrbyte

Av oss kan du få hjälp med byte av fönster och dörrar. Vi kan utföra fönster- och dörrbyte separat eller i samband med annan renovering eller ombyggnation. Dessutom kan vi hjälpa till att byta panel.

Uteplatser

Pergola

Södra Roslagens Byggnation AB

RÄVSTENSVÄGEN 14, 184 38 Åkersberga
070-790 90 59
Byggföretag Vallentuna